Släpp allt!

”Släpp allt och alla och se vad och vilka som stannar!”

Det var en klok tjej som sa detta till mig!

Jag kämpar så mycket för att hålla kontakten med folk så att jag blir utmattad! All min energi går åt till att hålla kvar personer som kanske har lämnat mig för längesen och bara stör sig på hela min uppenbarelse. Jag går min egen stig i livet och ingen annans redan upptrampade stig. Jag väljer varje dag att fortsätta utvecklas till att bli den bästa versionen av mig själv.

Jag tror på att släppa taget helt och se vad och vilka som stannar kvar. Jag tror att det finns en mening med att vissa dörrar stängs och att nya öppnas.

Hur gör Du med personer som alltid ser åt ett annat håll och alltid verkar ha något viktigare för sig när Du hör av Dig till dem? Hur gör Du i relationer där Du inte känner Dig prioriterad och älskad för den Du är?

När bör man släppa taget? ❤

Annonser

15 reaktioner på ”Släpp allt!

 1. attraktionsresan 5 juli, 2018 / 22:06

  Tänk att av att jag sa det där lilla så skapade du det här fantastiska inlägg! Du är så klok ❤️

  Liked by 1 person

 2. MarveW 5 juli, 2018 / 22:34

  Jag tänker att inget är permanent dvs man är inte alltid nära vänner. Däremot kan man fortsätta att var vänner. Jag har personer som jag umgås olika mycket med under olika perioder av livet. Jag stänger inga dörrar, behöver inte vara så dramatiskt, däremot kan det bli en spontan paus under några år. Det kan bli helt underbart att återupptäcka varnadra igen.

  Liked by 2 people

 3. Maria65a 6 juli, 2018 / 07:20

  Jag har aldrig hållit fast folk utan människor får komma och gå som dom vill. Fast ibland släpper jag inte in dem igen.

  Liked by 2 people

 4. Tofflan 6 juli, 2018 / 13:06

  En del människor är jättelätt ”att göra slut med”. Det kan handla om att de helt enkelt inte tillför nåt i mitt liv – annat än att de gör ont. Sen tror jag att en kan ha olika vänner till olika saker. Familjen är det svårare med. Där borde det vara oreserverad kärlek, men ibland är det inte det, utan bara svårt att hantera. Jag kunde t ex vara så arg på min mamma. Nu när hon inte finns längre, saknar jag henne jättemycket. 😥

  Liked by 2 people

 5. Laura Beth 6 juli, 2018 / 15:15

  I used to struggle with this too. But, I’ve learned that friends come and go. I’ve held on to the friendships that have lasted for many years – A couple of my college roommates, a few sorority sisters, and church friends. The women (and a few guys) that support me and encourage me are the ones who I hold dearest.

  Liked by 2 people

 6. Anna 6 juli, 2018 / 20:13

  Jag har lärt mig att försöka att inte ägna tid åt de personer som inte ägnar tid åt mig. Vill de inte höra av sig så tänker jag att det finns en mening med det och att jag istället kan göra något annat och dessutom få tid att träffa på nya trevliga människor som kanske visar sig vara just sådana som själva hör av sig. Det tog dock lång tid att lära sig att prioritera ”rätt”.

  Gilla

 7. anncha0117 7 juli, 2018 / 13:35

  Jag är såpass gammal, tack och lov, att jag släppt dränerande människor för länge sen och har bara fina människor närmast mig! Jag har lärt mig att släppa för ganska länge sedan!😍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s