Ny matta och en bok!

Anskaffat en ny yogamatta i ”min” färg och boken ”Healing från det inre ljuset” av Barbara Ann Brennan. 🙏📚❤

Annonser

7 reaktioner på ”Ny matta och en bok!

 1. Carita Liljendahl 9 juni, 2018 / 19:36

  Låter som en mycket intressant bok!
  Jag läser nästan bara böcker av det här slaget nu, sådant som får mig att sakta ner, t.ex. Haenim Sunims litteratur.

  Gilla

 2. ivanbjorn 16 juni, 2018 / 10:04

  Det Inre Ljuset vill inget hellre än genomlysa verkligen Allt med sin ständiga närvaro. Därför älskar människor djur så mycket i synnerhet hundar, för att de lever i ett villkorslöst Nuet. Naturen där variationer av skog och lekande vatten i form av bäckar och vattenfall är också ett bra exempel på det Inre Ljuset.
  Människan som jäktar i livet finner en inre ro i en sådan miljö, laddar sina batterier, suger uttryckligen ut besökta platser på energin för att sedan återvända till alla problem skapade av egna föreställningar, egot och det kollektiva medvetandet.
  Ja vi här i denna värld är mästare på att främja oss från vårt inre ljus och detta tar vi med oss även till den andra sidan då vi istället för att gå in i det Inre Ljuset skapar oro i denna ”verklighet”.
  Eftersom jag upplevde för ett antal år sedan den ”lilla döden” så vet jag hur ovant det är att se sitt inre Ljus som består av bländande ljuset och villkorslös kärlek. Första gången jag mötte detta ljuset som jag bar på sedan jag föddes blev jag rädd. I det allomfattande Ljuset blir allt upplöst i ett villkorslöst Nuet! Några måsten, vanor skapade av egot, oro eller framtidsvisioner som består av förväntningar existerar inte i detta Ljus.
  Här existerar endast Medvetenhet om sig själv i ett evigt Nu. När den första kontakten med det inre Ljuset skedde, förändras verkligen Allt. Hela den uppbyggda tillvaron rasar samman och ett nytt byggs upp.
  Mästarna som står bakom världens politik och skeende vet verkligen allt om hur ett verkligt skapande går till och därför är de så duktiga på att styra världen och uppfostra människor till ett lydigt redskap full av rädsla för i princip allt. Inget har förändrats vad beträffar rädslan och styrning genom rädsla. Det eviga fördömande har ersatts med hot från den yttre miljön, konflikter och fiendskap. I Ljuset – det inre Ljuset existerar ingenting av detta. I det Inre Ljuset reagerar omgivning på dina utsända energier! Det är du/jag och ingen annan som är sin egen Skapare.
  Detta är mycket bra beskrivet i den så kallade Jobs bok. Språket är kodat för att enkla människor ska se kampen mellan någon sorts gud och djävulen, som i en saga ungefär.
  I själva verket handlar detta om en pendel, om eget skapande! Föreställ dig Job, lev dig in i hans situation där han har framgång, där han verkligen har allt. Människans natur är sådan att när man verkligen har allt då börjar man oroa sig för att förlora detta. Job är inget undantag. Han genom sin oro skapade sin egen undergång in på bara kroppen. Sedan kom processer som tårar, tycka synd om sig själv, självömkan, vänskap med ”vänner” som förstärkte de inre känslor av att man är ett offer. Till slut blev t.o.m. Job sjuk av allt detta och hamnade i botten. Här kunde denna berättelse sluta, graven kunde vara uppgrävt för länge sen och Job kunde vila i den.
  Men någonting hände i Jobs inre. Han blev medveten om sig själv, om sitt Skapandekraft! Först då Skapade han sig en ännu rikare och lyckligare tillvaron än han hade innan.
  Detta vet makten som styr världen och vår värld och maktens tempel, är fulla med symboler som påvisar den inre visdomen, liksom det offentliga rummets arkitektur.
  Detta pågår framför våra ögon, medan vi är förda bort från vårt inre med oro för vår existens, pepprat med konflikter och hot från allt omkring oss…

  Gilla

 3. ivanbjorn 16 juni, 2018 / 10:17

  Det jag har beskrivit ovan om vårt inre Ljus finns på denna blogg beskrivet på ett annat sätt av Nelson Mandela.
  ”Vår Djupaste Rädsla Är Inte Att Vi Är Otillräckliga.
  Vår Djupaste Rädsla Är Att Vi Är Kraftfulla Bortom Det Mätbaras Gräns
  Det Är Ljuset Inom Oss
  Inte Mörkret som Skrämmer Oss
  Vi Frågar Oss Själva Vem Är Jag
  Att Tro
  Att Jag Är Briljant, Vacker, Talangfull & Fantastisk?
  Faktum Är Vem är Du
  Att Tro
  Att Du Inte Är Allt Detta?”

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s